051 61 32 05 - 0475 444 856
Verkoop van Poldervarken
Over Sega-Meat
Voor de verdeling werkt Poldervarken nauw samen met versnijder en vleesgroothandel Sega-Meat te Zwevezele. Deze samenwerking is exclusief waarbij Sega-Meat volledig instaat voor de verkoop en levering van Poldervarken aan slagerijen, traiteurs, restaurants, supermarkten en vleesverwerkende bedrijven in heel België.

Sega-Meat is gespecialiseerd in het vakkundig versnijden van varkenskarkassen maar biedt veel meer dan standaardversnijding. Alle onderdelen van Poldervarken kunnen verwerkt en verkoopsklaar gemaakt worden op maat. Zo bekomt u als slager een grote tijdswinst en een aangepast aanbod van kwaliteitsvarkensvlees in uw toonbank.
Samenwerken aan een kwaliteitsproduct
Sega-Meat is reeds 25 jaar een vaste waarde in Zwevezele. Het bedrijf telt een 15-tal medewerkers en is een waar familiebedrijf van twee generaties.

Het bedrijf beschikt over hedendaagse installaties en infrastructuur conform de strengste normen inzake hygiëne en voedselveiligheid in de voedselverwerkende sector. Door middel van transport in eigen beheer kan u als klant steeds rekenen op een stipte en verzorgde levering van uw bestelling.

Door de nauwe samenwerking met de kweker staat ook Sega-Meat volledig achter het kwaliteitsvlees van Poldervarken. Samen wordt er voortdurend gezocht naar kwaliteitsverbetering. Zo wordt door het bijsturen van voeder en kweekmethodes een smaakvol en mals varkensvlees met weinig dripverlies verkregen.